marcus sjöström | den där marcus

Ett besök på Hotell Kristineberg

Mitt emellan Kristinebergs slott och Kristinebergs tunnelbanestation ligger Hotell Kristineberg. Har inte varit inne och tittat tidigare så idag under en höstpromenad bestämde sig jag och en kompis för att kolla standarden. Måste erkänna att helhetsintrycket blev lite sådär. Den postapokalyptiska inredningen kändes spännande, men servicen lämnade mycket att önska.

29 september 2012 | Comments (0) | Permalink

Retrogathering presale #1

Håller på att gå igenom vad som ska säljas på RG nästa helg. Ett par grejer tänkte jag ta emot bud på redan innan mässan. Rätt bud är säljande direkt. Ingen specifik sluttid. Och om du inte ska till Västerås nästa helg så får du bjuda ändå. Finns ju alltid posten. Eller om du kan mötas i Sthlm.

Bud i kommentarer, via mail (marcus.sjostrom [at] gmail.com) eller via forum (nesdb.se eller vintagegames.se). Jag uppdaterar inlägget här eftersom.

Och det kommer sannolikt lite mer grejer till salu inom kort.

3 st Mario CD-spel. Ser orörda ut, men fodralen är repiga här och där. Säljes styckvis eller i klump. Du väljer.

Donkey Kong Jr till Atari-datorer. Inte superskick, men komplett. Och riktigt snygg box!

3 st Mario Big box PC-spel. Säljes styckvis eller i klump. Du väljer. Alla är kompletta, men som synes är Mario Teaches Sum ”superkomplett”. ;) Samtliga har varit förseglade med tejp vid försäljningstillfället.

Har bud på: 400 kronor för alla 3
29 september 2012 | Comments (0) | Permalink