marcus sjöström | den där marcus

Retrospelsmässan 2012: Intryck och bilder

I helgen gick Retrospelsmässan av stapeln i Göteborg. Jag och två vänner åkte ner på fredagen för att förbereda försäljning och sista minuten-hjälpa arrangörerna med det praktiska inför lördagen. Gänget bakom RSM hade jobbat hårt, länge och genomtänkt med allt och lyckades få ihop den bästa spelmässa jag hittills fått möjlighet att besöka. Rykten pratar om över 1 700 besökare och även om köerna höll sig långa i princip hela dagen så flöt allt på i ett bra tempo. Tyvärr var jag fokuserad på mitt bord och min försäljning och hann inte uppleva så mycket av allt runt omkring (eller ta bilder för den delen), men av det jag såg och det jag hörde från andra så blir det svårt att toppa årets upplaga. Men jag vet att de kommer försöka. Och säkert lyckas.

Tog som sagt var få bilder på själva mässan, men det var många andra där som fotograferade och filmade så allt finns dokumenterat. Inom kort kommer arrangörerna att samla bilder och filmer på hemsidan och då kommer jag komplettera med länk. Mina bilder kretsade främst kring det som hände före och efter mässan. Cause ain’t no party like a retro game nerd party.

Edit 2012-05-09: Nu finns bilder på arrangörernas hemsida: http://rsm2012.retrospelsmassan.se

01 maj 2012 | Comments (0) | Permalink

Leave a Reply