marcus sjöström | den där marcus

Berlin, dag 2

Sov dåligt. Rejäl hotellfrukost. Hänga i solen. Tunnelbana till Mauerpark för söndagens marknad. Så mycket folk. Lite snygga saker, men mest smutsigt skräp. Åh, en oas. Sand, solstolar och kall öl. Galen robot och minst lika galen skapare. En macka i solen på Glory Whole. Dags för djur – mot Berlin Tierpark. De sover. De också. Där inne är det något som rör på sig! Jäklar vad stort det var. Måste äta. Sunksnabbmat och en mörk veteöl. Människa igen. Måste kolla på aphuset. Fast först kollar vi lite här. Och där. Där borta är det! Och det har stängt. Typ nu. Nåja. Lite apor utanför i alla fall. Tillbaks till hotellet. Softa en timme. Dags för middag. Idag blir det mat för koreanska prinsessor: Kimchi Princess. Lite soju (sötpotatisbrännvin) till förätt. Åh, jag vill ha dumplings! Fast de var slut. Awww. Nåja. Allt annat var kvar. Och grymt gott. Kanske en öl på det? Konrad Tönz blir bra. Soulmusik i vad som ser ut som ett vardagsrum i 70-talets Östberlin. Vad är klockan? Halv ett? Kanske ger oss för idag? Jepp. Alla nöjda och glada. Och imorgon är en ny dag. I Berlin.

23 juli 2012 | Comments (0) | Permalink

Leave a Reply