marcus sjöström | den där marcus

Game & Watch-skal till iPhone

Jag har ingen iPhone. Kommer kanske aldrig skaffa en. Men nu har jag ett skal till en.

Om det är någonting som väcker barnet i mig är det Game & Watch-spel. Minns du dem? Jag gör det. Intensivt. För ett antal år sedan, snart tio för att vara exakt, började jag köpa på mig de gamla handhållna spelen på olika auktionssidor. Snart nöjde jag mig inte med spelen utan skaffade mig klistermärken, nyckelringar och annat kopplat till spelen. Från början var det viktigt att allt var licenserat och allra helst från tiden då det begav sig. Sen slutade jag bry mig om sånt. Prylarna gav mig ju ett leende oavsett. Nu var det länge sedan jag byggde på den samlingen, men för någon vecka sedan såg jag det här. Och kunde inte motstå. Så nu har jag ett iPhone-skal.

11 april 2012 | Comments (0) | Permalink

Leave a Reply