marcus sjöström | den där marcus

16 rader, 2012-08-08

Äh, vad säger ni? Ska vi köra några rader till?

Riktigt roligt att sitta och skriva och klura. Inser att jag senaste tiden funderat mer på vad de artister jag gillar har för rimstrukturer och stil. Försökt hitta vad jag går igång på och vad jag tycker låter bra. Lurat på vad min stil kan tänkas vara. Experimenterat mer. Testat att byta plats på ord och meningar för att se om det flyter bättre. Lekt med betoningar. Och så vidare. Dock inte lika ambitiöst och pretentiöst som det där säkert lät. Fortfarande bara en kul grej.

Musiken kommer från en (i mitt tycke) riktig klassiker: året var 1986, artisten heter Joeski Love och låten heter Pee-Wee’s Dance. Och samplingen/slingan i början är såklart Tequila. Och för den som inte känner igen rösten i slutet så kan jag berätta att den kommer härifrån.

Lyssna:

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

(Och så finns den här för nedladdning: 16 rader (2012-08-08))

08 augusti 2012 | Comments (0) | Permalink

Leave a Reply