marcus sjöström | den där marcus

Retrogathering 2012

I helgen var jag i Västerås med en massa likasinnade och avnjöt en orgie i retrospel. Retrogathering startade i Västerås 2007, men flyttade sedan till Alvik i Stockholm. Och i år flyttade den alltså tillbaka på försök. Och resultatet var bra. Riktigt bra. Mycket spel- och samlarnördande. Tyvärr glömde jag nästan helt av kameran och tog bara ett fåtal bilder. Nedan har jag kompletterat med bild på det jag fick med mig hem också. Med separat bild på Balloon Fight som var det roligaste jag köpt på länge.

Gaminggrannarna Andreas, David och Emelie var också där och de gjorde ett bra reportage som du kan kolla in på deras hemsida. Rekommenderas varmt! Som en ren samhällstjänst tog jag mig friheten att klippa ut min intervju från deras reportage och lägga upp den här på min sida. Om du är mer intresserad av mig än mässan. Och ärligt talat – vem är inte det?


11 oktober 2012 | Comments (1) | Permalink

One Comment

  1. EKKen skriver:

    Haha! Lagom förvånad man blev när introt plötsligt ändrades! Riktigt snyggt gjort :D

    Ses på Gamex :)

    PEACE!

Leave a Reply